Gezond leven

Gezond leven

Uitgaan van jou

Ben je er klaar voor om het nu echt anders aan te pakken, Dan ben je aan het juiste adres. BMML werkt niet met pillen en shakes, liever niet. Maar wel met het eten van gezonde voeding op de juiste momenten. We starten met het berekenen van je energiebehoefte op een dag. Hier komt een aantal calorieën uit wat jij in rust per dag verbrand. Logischer wijs moet je onder je “basis energie behoefte” gaan eten om af te vallen. Of erboven om aan te komen. (om een voorbeeld te geven 9000 calorieën is 1 kg vet). Daarbij natuurlijk alles in de juiste verhoudingen koolhydraten, eiwitten, vetten en met de juiste voedingsmiddelen met een hoge voedingswaarde.

Met deze basis berekenen we jou gewichtsdoel en de tijd die het ongeveer duurt om dit doel te behalen.

Jij mag zelf kiezen, of je krijgt een menu mee naar huis op basis van je doel en je volgt deze trouw, of je krijgt het aantal calorieën mee, inclusief de verhoudingen in de 3 groepen, koolhydraten, eiwitten en vetten, en een productenlijst waar je zelf je dagmenu uit kan samenstellen en je houd voor jezelf in de calorieën teller Food APP zelf alles bij, je beweging en sport activiteiten kun je hierin los toevoegen. Deze geeft aan hoeveel je verbrand hebt en dus ook meer kan eten per dag.

Wil je daarnaast ook begeleid worden naar een strakker figuur, dan maak ik een sportschema op maat op basis van jou lichaamsbouw en sportervaring. Afvallen vergt voor de meesten vooral in het begin, inzet en doorzettingsvermogen, alles is in het begin lastig maar na een paar dagen, ga je merken dat het steeds makkelijker wordt om vol te houden. Na 3 weken ben je gewend aan je nieuwe leefstijl.  “Om het afvallen makkelijker te maken focussen we op wat je wel mag”  BMML gaat je leren om bewustere keuzes te maken. In de supermarkt zijn ook echt lekkere en gezonde dingen te vinden, we leren je waar je deze producten kan vinden en hoe je ze kan combineren tot een lekker voedzaam menu. het zal niet altijd even makkelijk gaan, door moeilijke momenten coachen we je heen. BMML zet je graag weer “on track” op weg naar een gezond en blij lijf. Doordat jij werkt aan je gezondheid en voedingspatroon, neem je als positieve bijkomstigheid, je gezin mee in dit proces. Ook bieden we groepsgerichte trajecten aan, met sport en dieet, omdat het soms gewoon leuker is om het samen te doen en ook omdat het extra motiverend kan werken voor de deelnemers.

Vyrex Solutions | 2019